Filteropties

Carrosserie
Lengte
Hoogte
Merk en model
Basiskleur
Bouwjaar
Transmissie
Cabine lengte

Dubbele cabine bedrijfswagens

Zoek je naar een bedrijfswagen en heb je het liefst een dubbele cabine? Bekijk hieronder onze voorraad. Zie je jouw ideale variant er tussen staan? Je kunt op de bedrijfswagen pagina eenvoudig een aanvraag doen. Kies of je de bus wilt kopen of leasen. In dat geval nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ook is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Filters
We hebben geen voertuigen die aan je zoekcriterium voldoen.

De handigheid van een dubbele cabine bedrijfswagen

“Een multifunctionele combinatie van personen en lading”.

Een dubbele cabine (vaak afgekort tot DC) is een ideale oplossing om je personeel flexibel en efficiënt in te zetten. Ze zijn met name handig als je regelmatig met meerdere mensen op weg naar een klus moet, door de extra zitruimte die deze variant bus je geeft. Deze bussen beschikken namelijk over een extra rij met zitplaatsen. Naast de extra zitplekken die een dubbele cabine bezit is er nog genoeg ruimte over om de benodigde materialen mee te nemen. Wanneer je dus een klus hebt waarbij je meerdere personeelsleden nodig bent, hoef je maar met één bus op pad in plaats van met meerdere. Dit scheelt onder andere brandstofverbruik. Als je weet wat je wil gaan vervoeren, schat dan goed in hoeveel laadruimte je nodig denkt te hebben. Op die manier kun je bepalen welke dubbele cabine het beste bij je past.

Je kunt al onze dubbele cabine bedrijfswagens zowel kopen als leasen

We zijn aangesloten bij meerdere Financial Lease banken. Het is dus prima mogelijk om bij ons een bus met dubbele cabine te leasen. Ook als je een startende ZZP’er bent. We werken niet met kleine lettertjes. Het leasebedrag dat aangegeven staat bij de bedrijfswagen met dubbele cabine is dus ook het daadwerkelijke bedrag dat je per maand betaald. Het enige wat vooraf voldaan dient te worden is de BTW. Dit bedrag staat vermeld bij de bedrijfswagen en krijg je bij de eerstvolgende belastingaangifte teruggestort.

De dubbele cabine bedrijfswagen gevonden waar je naar zocht?

Kom gerust langs op ons terrein om de bus te bekijken of doe eenvoudig een aanvraag of de desbetreffende pagina. Zodra we de aanvraag binnen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met je op, in ieder geval binnen een uur. Niet zeker of een dubbele cabine de juiste oplossing voor jouw bedrijf is? Ook dan geven we je graag advies.