Financial Lease

Financial Lease betreft een zakelijke leasevorm waarmee je een auto/bedrijfswagen kunt aanschaffen voor je onderneming. Hierbij wordt de aankoopsom door de bank gefinancierd, maar ben je wel diréct de economische eigenaar. Dit betekent dat:

Financial Lease is de enige leasevorm waarbij je economisch eigenaar bent van de auto. Economisch eigenaar zijn houdt in dat de auto op de balans van de onderneming staat en kan worden beschouwd als bedrijfseigendom. Kortom je bent vrij om te gaan en staan met je bedrijfswagen/auto waar je maar wilt.

Door middel van Financial Lease koop je de bedrijfswagen of auto op afbetaling. Het valt te vergelijken met het kopen van een woning, waarbij je hypotheek afdraagt aan de bank. Ditzelfde geldt ook voor aanschaffen van jouw bedrijfswagen op basis van Financial Lease. Je lost de Financial Lease binnen een vooraf besproken en besloten termijn af bij de bank. Wanneer de Financial Lease termijn is afgelopen ben je volledig eigenaar van de bedrijfswagen of auto. Deze hoef je dus niet weer in te leveren. Iedere geïnvesteerde euro is dus een investering in je EIGEN wagen. En doordat deze investering niet in één keer voldaan hoeft te worden, houdt je dus ruimte over voor andere belangrijke investeringen. Investeringen groei kunnen realiseren voor jouw bedrijf.

De voordelen van Financial Lease

De belastingdienst beschouwt Financial Lease als een zogenoemde ‘slimme investering’. Dit betekent dat je door het afsluiten van een Financial Lease contract in aanmerking komt voor vele fiscale voordelen. Financial Lease is de énige leasevorm waar je hiervoor in aanmerking komt. Het gaat om de volgende voordelen:

De voordelen van Financial Lease

Financial Lease is ook een ideale oplossing voor starters of ZZP’ers, ook zonder jaarcijfers. Wat je wel nodig hebt is jouw ideale bedrijfswagen (te vinden via onze aanbodpagina) en een KVK inschrijving. Wanneer je de aanvraag via onze website doet, dan ontvangen we direct alle benodigde informatie. Jaarcijfers zijn in de meeste gevallen niet nodig voor de beoordeling van een financiering. Na het aanvragen van jouw bedrijfswagen is het enkel nog wachten op goedkeuring van de bank. Voor de rest ontzorgen we jou volledig.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat je de gewenste bedrijfsauto hebt gevonden kun je het maandbedrag berekenen. Vul hierna de gevraagde gegevens in.

Nieuwsgierig geworden? Via Hans Automotive heb je een ruime keuze uit personen- en bedrijfsauto’s. Bekijk onze voorraad. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 085 487 7293 of via ons contactformulier.