Ontzorgen, ondersteunen en eenvoudig houden.

Als je een bedrijfswagen hebt gevonden in onze voorraad, kun je via diezelfde pagina een aanvraag doen door op de knop ‘Ik wil deze leasen’ te klikken. Na het invullen van enkele eenvoudige gegevens en eventueel een inruil verzoek, krijgen we direct je aanvraag per e-mail binnen. Zodra we de aanvraag hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag. We streven ernaar om iedere aanvraag binnen een uur in behandeling te nemen.

Op het moment dat je een lease aanvraag hebt gedaan wordt deze in behandelingen genomen voor één van onze Lease Adviseurs. Deze neemt samen met jou de aanvraag door. Wanneer jullie volledig op één lijn zitten wordt de aanvraag doorgestuurd naar de bank. Als de bank akkoord gaat met de aanvraag, maken we heldere afspraken over het maandbedrag, de leasetermijn en de rente.

Als de aanvraag is goedgekeurd gaan we hard voor je aan de slag om het papierwerk in orde te maken, zodat je zo snel mogelijk onderweg kunt.

We kunnen in overleg de bedrijfswagen gratis voor de deur afleveren door heel Nederland. Dit doen we in overleg met jou op een dag die jou het beste uitkomt. Onze gehele voorraad is direct rijklaar en leverbaar. De volgende werkdag leveren is dus bijna altijd een optie.