Waarom Financial Lease

Ben je al enige tijd opzoek naar een nieuwe bedrijfswagen of heb je er snel één nodig maar kun je niet in één keer het bedrag voldoen? In dat geval brengt Financial Lease jou als ondernemer de ideale oplossing. Via Financial Lease kun je de perfecte bedrijfswagen rijden zonder het gehele bedrag te betalen. In plaats daarvan betaal je deze in maandelijkse termijnen af.

Direct eigenaar van je bedrijfswagen

In tegenstelling tot andere leasevormen ben je bij een Financial Lease vorm direct economisch eigenaar van je bedrijfswagen. Dit brengt allerlei fiscale voordelen met zich mee, die erg interessant kunnen zijn als ondernemer. Het betreft onder andere:

Behoudt je vermogen binnen de onderneming

Doordat je geen grote uitgave hoeft te maken, blijft het vermogen binnen je bedrijf. Hierdoor heb je ruimte om andere investeringen te maken. Deze investeringen kunnen voor groei van je bedrijf zorgen.

Keuzevrijheid

Bij een Financial Lease contract geniet je van veel keuzevrijheid. Zo kun je zelf de leaseperiode bepalen, is het mogelijk om boetevrij af te lossen (bij ons!) en is het mogelijk een slottermijn aan te geven.

Ook heb je in tegenstelling tot Operational Lease de vrijheid om zelf bepalen waar je het onderhoud aan je bedrijfswagen laat uitvoeren. We leveren door klanten in heel Nederland. Het is in de meeste gevallen makkelijker om het onderhoud dicht bij de deur uit te laten voeren. Je hoeft dus niet het halve land door.

Duidelijkheid

Je least tegen vaste maandlasten voor een afgesproken vaste periode. Dit wordt van te voren duidelijk afgesproken en op een duidelijke manier met je gecommuniceerd. Hierin vinden wij vooral jouw eigen wensen belangrijk. Samen met jou kijken we graag wat het beste bij jou onderneming past. De ene ondernemer is de andere namelijk niet en wij begrijpen dat.

Wil je het nog eens rustig doorlezen? Bekijk dan dit [wat is Financial Lease] artikel waarin we volledig uitleggen wat Financial Lease is.

Al onze bedrijfswagen zijn beschikbaar voor Financial Lease. Bekijk onze voorraad [alle voorraad]