Garantie & Rijklaarpakket

Bij HansAutomotive werken we met een standaard & voordelig Rijklaarpakket.

We besteden veel aandacht aan alle bedrijfswagens die op ons terrein staan. We snappen dat je als ondernemer een betrouwbare bedrijfswagen wilt die in de best mogelijke staat wordt afgeleverd.

Iedere bedrijfswagen die we afleveren ondergaat een keuring in onze eigen werkplaats door onze eigen monteurs. Daarnaast worden ze volledig gereinigd. Zowel van buiten áls van binnen. De kosten voor dit Rijklaarpakket bedraagt €395 ex. BTW. Het is mogelijk dit bedrag mee te financieren wanneer je een Financial Lease contract bij ons afsluit. Dit komt afhankelijk van de leasetermijn uit op zo’n 5 euro per maand.

Wat doen wij voor deze Rijklaarkosten?

Garantie

Het is ook mogelijk om bij ons garantie af te nemen. We zijn namelijk aangesloten bij Autotrust.nl.

Autotrust is al jaren marktleider in autogaranties en beschikt over een professioneel team. Zij nemen het gehele garantieproces uit handen. Ze zijn volledig onafhankelijk. Het is dus niet aan óns om te bepalen of iets onder garantie valt en hebben daar ook geen enkele invloed op.

Garantiepakketten zijn beschikbaar voor:

3 maanden 6 maanden 12 maanden
€ 350 € 695 € 1050
Tot maximaal 7.500 kilometer Tot maximaal 15.000 kilometer Tot maximaal 20.000 kilometer

Maatwerk

In overleg is het wellicht mogelijk om ons Rijklaarpakket te voorzien van een voor jou belangrijke zaak. Heb je specifieke wensen die buiten het rijklaar pakket vallen? Laat het ons weten.