Filteropties

Carrosserie
Lengte
Hoogte
Merk en model
Basiskleur
Bouwjaar
Transmissie
Cabine lengte

Koelwagen kopen?

Heb je een koelwagen nodig voor jouw bedrijf om de producten in goede staat en op temperatuur af te leveren? Dan is het goed om een koelwagen te overwegen. Deze hebben we met regelmaat op voorraad en vallen in het overzicht hieronder te vinden.

Filters
We hebben geen voertuigen die aan je zoekcriterium voldoen.

Jouw koelwagen kopen bij Hans Automotive

Een koelwagen moet beschikken over specifieke kwaliteiten om jouw goederen af te leveren.- Zo moet hij betrouwbaar zijn en lang meegaan. Je wil er zeker van zijn dat het koelsysteem geen mankementen heeft of zomaar stuk kan gaan. Daarnaast moet het natuurlijk voor langere tijd mee kunnen gaan. Bij ons vind je jong gebruikte koelwagen occasions die goed onderhouden zijn en technisch zijn nagelopen in onze eigen werkplaats.

Mocht je een andere bedrijfswagen willen ombouwen tot een koelwagen, bekijk dan ook gerust ons volledig aanbod.

Wil je de koelwagen liever leasen?

Ook dat is bij ons mogelijk! Of je nu een startende ZZP’er bent of ene gerenommeerd bedrijf, voor iedere ondernemer hebben we Financial Lease mogelijkheden. Als je meer wilt weten over Financial Lease, hier hebben we een uitgebreid overzicht gemaakt. Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om je keuze te maken.

Wij werken niet met kleine letters. De leaseprijs die je bij het voertuig ziet staan is het daadwerkelijke maandbedrag dat je betaald. Alleen de BTW betaal je vooraf. Dit bedrag krijg je bij de volgende belastingaangifte terug.

Vragen over de koelwagen?

We helpen je graag. Langskomen op ons terrein in Emmen is altijd mogelijk en ook mag je gerust telefonisch contact met ons opnemen.