Filteropties

Carrosserie
Lengte
Hoogte
Merk en model
Basiskleur
Bouwjaar
Transmissie
Cabine lengte

Open laadbak

Bedrijfswagens met een open laadbak zorgen ervoor dat je laadruimte hebt zonder de belemmeringen van een traditionele laadruimte. Voor sommige bedrijven een ideale uitkomst. We doen ons best om altijd één of meerdere op voorraad te hebben. Hieronder kun je de actuele voorraad open laadbakken vinden.

Filters
We hebben geen voertuigen die aan je zoekcriterium voldoen.

Makkelijk in- en uitladen met een open laadbak

Bedrijfswagens met een open laadbak worden soms ook wel kippers of pickup genoemd. Als je met regelmaat grote goederen vervoert is het handig om niet beperkt te zijn tot een specifieke maximale hoogte. In tegenstelling tot een gesloten laadbak, heeft een open laadbak deze beperking niet.

Een bus met open laadbak word meestal gebruikt voor de aanvoer en afvoer van verschillende soorten materialen. Te denken valt bijvoorbeeld aan het afvoeren van tuinafval, los gestorte goederen als zand en puin en bouwmaterialen. Een open laadbak maakt het laden en lossen van deze materiaal aanzienlijk gemakkelijker doordat alle zijden kunnen worden beladen en ontladen.

Denk je een open laadbak nodig te zijn? Bekijk onze voorraad. Met regelmaat hebben we een paar van dit soort wagens staan

Wil je liever leasen? Ook dat kan bij ons. De vanaf prijs staat vermeld bij bus. Deze prijzen zijn op basis van een looptijd van 72 maanden. Het is mogelijk een kortere leasetermijn af te sluiten. Hiervoor kun je onze handige Financial Lease calculator gebruiken die is toegevoegd aan al onze bedrijfswagens.

De juiste open laadbak gevonden die je zocht? Doe gemakkelijk een aanvraag op de desbetreffende pagina of neem contact met ons op over de mogelijkheden.