Over Hans Automotive

Waar staan we voor?

Het aanbieden van kwalitatief hoge bedrijfswagens aan ondernemers en ZZP’ers. En dat voor de scherpst mogelijke prijzen op de markt. We houden van heldere communicatie en het maken van duidelijke afspraken. Professioneel advies met een persoonlijke benadering.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop en lease van jong gebruikte bedrijfswagens.

Onze voorraad

We beschikken over een voorraad van direct leverbare jong gebruikte bedrijfswagen occasions. Onze voorraad is opgebouwd om zo divers mogelijk te zijn. Naast bedrijfswagens hebben we een voorraad van luxe personenauto’s. Ook deze zijn jong gebruikt met relatief weinig kilometers. Onze gehele voorraad is, naast op onze website, te bekijken op ons makkelijk te bereiken terrein in Emmen.

Omdat de voorraad van onszelf is, rekenen we geen nutteloze kosten door zoals contractkosten of afsluitprovisie. Dit kan al gauw honderden euro’s schelen ten opzichte van sommige andere bedrijven. Helder en duidelijk.

Eigen werkplaats

We beschikken over onze eigen volledig ingerichte werkplaats, dat beschikt over de juiste apparatuur. Hier zorgen we er voor dat onze voorraad technisch helemaal in orde is. Hierdoor kun je met een veilig en betrouwbaar gevoel de weg op.

Kopen of leasen, wij bieden beide keuzes

We zijn van mening dat iedere ondernemer of startende ZZP’er in een kwalitatief hoge bedrijfswagen moet kunnen rijden. Ongeacht het budget dat voor handen is.

Om deze reden bieden we mogelijkheid om onze voorraad te leasen. We bieden hierin verschillende leasetermijnen en andere mogelijkheden zoals aanbetalen. Ook werken we samen met verschillende banken.